NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!…
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres …se?
Ndoshta nje dite ….?
Ndoshta nje dite ….?
Me shprese Ndoshta nje dite … ?

Russia 2013


Views: 46

Comment

You need to be a member of PaganSpace.net The Social Network for the Occult Community to add comments!

Join PaganSpace.net The Social Network for the Occult Community

© 2019 PaganSpace.net       Powered by

Badges | Privacy Policy  |  Report an Issue  |  Terms of Service